Inaktivitet

Inaktivitet

Här har det inte dykt upp inlägg sedan 31 Maj, idag är det 6 Juni. Sveriges Nationaldag. Grattis Sverige. Jag har verkligen haft fullt upp med både hemmet, sambo, hästar, hund, livet, jobbet och allt där i mellan. Jag har försökt hitta korta stunder att andas och slappna av och inte försökt tänka så mycket. Det har gått så där. Kan jag vara ärlig med att säga.

Denna vecka har det varit fullt upp med jobbet, avslutningsfest för barnen på jobbet, fest för en kollega som till hösten ska sluta för att börja plugga. Det har varit massor med sambon, middagar planerade och allt där i mellan. Tiden till datorn har inte riktigt funnits men jag hoppas ni väntat kvar här på inlägg ändå.

Snart är den här veckan slut, sista jobb dagen imorgon. Sen ni på måndag börjar tävlingsvecka för den 15-16 Juni åker vi på en härlig tävlingshelg med hästarna i Rättvik. Hästarna och vi kommer sova kvar i Rättvik, två dagars tävling kommer det bli och jag är faktiskt taggad… Lite orolig är jag ändå, haha har inte ridit på hela den här veckan och jag måste verkligen rida i helgen och börja rida på tränsbett för det är det jag ska tävla på. Så det är fullt upp verkligen, bloggen kommer även denna vecka flyttas åt sidan, men ni finner ju mig på andra sociala medier som Instagram och Facebook, även Snapshat.

Instagram: MariicaLiindberg
Facebook: Marica Lindberg
Snapchat: Maaaarica

Bild från förra sommaren.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *