0 timmar i sadeln

0 timmar i sadeln

Hittills den här veckan, vecka 23 så har det inte blivit någon tid i sadeln, alls. Känner mig skapligt nervös inför kommande helg med tävling. Men imorgon ska jag klämma in att rida Bubblan innan jag ska på examens firande hos svärföräldrarna. Får helt enkelt rida i samband med utsläppet på morgonen för att hinna med allting.

Dagarna dom senaste tre veckorna inklusive förra tävlingsveckan har gått i ett. Jag kommer knappt ihåg vad jag har gjort, så det är ingen idé för mig att försöka skriva ner vad jag har gjort, för jag minns inte. Jag minns bara stress, panik, ångest, smärta och lite annat från dom senaste veckorna så nu till veckan vill jag slänga alla dom veckorna bakom mig, rida Bubblan, inte behöva tänka på annat en att rida och jobba, kanske hinna äta och duscha i mellan åt, men annars så är planen häst hela veckan. Känns både skönt och lite jobbigt, lämna sambon helt själv en vecka för att bara rida, men samtidigt skönt att bara koncentrera sig på en sak i veckan, Bubblan. Och jobbet då, såklart.

Jag är virrig och kan knappt skriva på datorn, fingrarna hänger inte med, dom gör också ont. Så jag gör mitt bästa just nu, blir det lite konstiga ord så vet ni varför. Efter tävlingsveckan måste jag gå tillbaka till rutiner, gå upp samma tid varje dag, åka till jobbet, har mina planerade dagar i stallet och låta det rulla på. Samma visa varje vecka, jag måste ha så, för att min kropp ska må bra. Fasta rutiner som rullar på, det är viktigaste nyckeln till mitt välmående, kan låta tråkigt för vissa, men jag behöver det.

Så veckan innan tävling kommer se ut så här, på ett ungefär:
Lördag: Släppa ut hästarna + rida Bubblan. Examensfirande klockan 13.00.
Söndag: Planer med sambon.
Måndag: Jobba 7.30-16, Rida Bubblan, skogen
Tisdag: Jobba 7.00-15.30, Rida Bubblan, paddocken
Onsdag: Jobba 8.30-17.00, Rida Bubblan, skogen
Torsdag: Jobba 8.00-16.30, Rida Bubblan. paddocken
Fredag: Jobba 7.00-15.30 (bytt tid), köra hästarna till Rättvik, rida? Duscha?
Lördag: Sofia tävlar Bam och en klass med Bubblan,
Söndag: Jag tävlar två klasser på Bubblan,
Måndag: Skritta hästarna.

Nu mina damer och herrar, klockan är 17.36 denna fredag och åskan rullar in över huset, så nu stänger jag av dator och internet! Vi hörs!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *