HCHS – 2019

HCHS – 2019

Det är äntligen dags att börja kolla på vad vi ska packa, tvätta och massor av annat innan bilen och husvagnen rullar mot High Chaparral Horse Show! Jag har aldrig varit med dit men iår är det äntligen dags för mig att få uppleva det på plats och förvandlas till ett sandmonster.

Jag är tyvärr fortfarande inte frisk jag har nu varit sjuk i precis en vecka och är riktigt trött på det, hostar sönder min hals och sover ingenting på nätterna och det sätter sina spår. Lyckades ta mig igenom en dag på jobbet igår men vaknade vi 02 på natten och kunde inte somna om, började jobba 7.30 och hela dagen kände jag mig trött, hängig, hostade, skakis och illamående. Och natten till idag har inte varit så mycket bättre, därför valde jag att stanna hemma från jobbet idag och vila. Vill bara bli frisk nu, alltså den svidande känslan jag går runt med i bröstet för att jag hostar är hemsk, verkligen inte roligt. Det är sällan jag är förkyld men när jag väl blir det då slår det till rejält.

Så jag är hemma och vila och ska kolla lite film och ta det lugnt, gå igenom min packlista och se så allting kommer mer, ev om jag orkar slänga in en maskin med läder så jag har rena kläder med mig till Chappen!

2 reaktioner till “HCHS – 2019

  1. Åh vad kul med Chappen!
    Hade jag inte jobbat hade jag åkt dit och kollat 🙂 bor nämligen 20 min ifrån.

    1. Meen åhh vad roligt!! Lät mycket bättre med 20 minuter dit, haha vi har 50 mil och det tog oss 9 timmar att åka ner med husvagn och med lunch stopp och lite andra stopp efter vägen haha

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *