Det här med pigg häst

Det här med pigg häst

Så där ja, då var den här jobbveckan klar! Jag och kollegan på jobbet har varit på förskolan hela veckan och städat samt fixat, vid 11 tiden tog vi helg! Hon tog semester men jag har en vecka kvar som jag kommer vara på förskolan och jobba med barnen. Denna vecka har varit helt barnfri så vi har kunnat städa och fixa på förskolan. Så nu är det mesta klart inför öppningen och starten av terminen som kommer.

I tisdags han jag med ett ridpass på Bubblan, jag och Bubblan red iväg vid lagom tid, jag han hem och laga mat innan och kunde sedan i lugn och ro åka till stallet. Bubblan var suuuuper pigg och glad. Vi tog en sväng där jag kunde variera gångarterna och vi kunde ha roligt. Varierat underlag och galopp på stigar i skogen, det är livet det. Vi fokuserade mest på att bara ha roligt och släppte alla måste, gled runt i skogen men efter lite galopp upp för en backe blev han lite väl på tårna, så jag styrde ut honom på ett kalhygge där vi gick runt, klättrade lite och när han lugnat ner sig så kunde vi fortsätta turen hem igen.

Väl tillbaka i stallet så stod det en fin liten Quarter tjej på planen som Bam har betäckt, så ni håller vi tummarna för att det växer ett litet föl hennes mage som Bam är pappa till! Ska bli spännande att följa! Vi får återkoppling efter hon varit hos veterinären efter 40 dagar, håll tummarna nu!! Efter ridpasset fick hästarna sova inne under vatten, skönt att få en paus från sol, knott och alla myggor.

Idag torsdag, står det också ridning på schemat. Sofia och jag ska rida tillsammans, vad vi gör eller vart vi rider vet jag inte. Men jag återkommer med det! Hoppas ni haft en bra vecka och att ni läsare snart också får semester! Men innan ridningen i kväll så ska jag ta hand om disken här hemma samt hänga upp lite tvätt, jag har hunnit tvätta bilen samt ätit lunch! Men innan tvätt och alla tråkigheter ska fixas så ska jag ta mig en promenad med min hund i det härliga vädret.

Bubblan spanar och lyssnar!
Obligatoriska kli pausen innan jag sadlar haha

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *