New in

New in

Äntligen är mina boots kompletta med sporremmar och EGNA sporrar! Jag har lånat sporrar då jag inte har hittat just dom sporrarna jag vill ha och som passar mina boots. Men nu äntligen har jag hittat dom, med en blom-liknande trissa, något långa så dom passar bra till ett ridpass i paddocken men inte ute i skogen, för då blir det åka av. Dom är helt från mönster osv, men det gör mig igen, jag tycker dom är stilrena och snygga. Älskar trissan på dom! Har alltid velat ha en trissa som liknar en blomma eller ett fyrklöver, en trissa som liknar fyrklöver står fortfarande på önskelistan, he he. Man kan ju alltid ha fler sporrar.

Men dessa var lite stora runt mina boots, så jag har försökt att trycka ihop dom lite, det återstår att se om jag måste trycka ihop dom mer, dom var rätt ”mjuka” att trycka ihop och gick tillbaka till ”samma läge” efter att jag tryckt ihop, men det ska nog allt gå att lösa! Drömmen hade ju varit att gravera in namn och efternamn på dom, wow det hade varit snyggt, eller typ gravera in M.Lindberg på yttersidan av dom! Galet snyggt! Men nu är jag nöjd med mina sporrar och ser fram emot att pröva dom när dom sitter bättre på bootsen, prövade dom här om dagen men dom lossnade så jag fick rida hem utan sporrar, och det kändes… naket.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *