Marica Lindberg

Marica Lindberg

Mitt namn är då Marica Lindberg och jag är 25 år gammal. Jag kommer från Stockholm men det var många år sedan jag flyttade där ifrån hit till Dalarna. Här bor jag med min sambo och våran hund Wilma. Och har min mamma, syster och bonus far som familj här uppe. Men trotts att jag i grund och botten är född och uppväxt i Stockholmstrakten fram till 2003 ungefär, så kan jag nu efter alla år i Dalarna räkna mig själv som en Dalkulla.

Jag är en oftast glad person med en trasig själ som låter varje timme gå som den går, jag slås med min ångest och min stress och försöker leva och ta dagarna som dom kommer. Med allt det här i bagaget så är jag en glad person, trevlig och nyfiken. Jag är som dom flesta andra hästmänniskor, jag har förståelse för andra och att alla gör olika och tycker olika. Och som ni förstått nu så är jag hästmänniska och mitt största intresse (läs livsstil) är hästar och ridsporten, jag började min ridkarriär på ridskola inom engelsk ridning och under gymnasiet så gick jag hästutbildning med inriktning travhästskötare. Men jag har släppt allt som har med engelsk ridning att göra samt travsport och satsar helt och hållet på min western ridning tillsammans med min medryttarhäst Bubblan, mer information om honom i menyn. 

Jag har tidigare haft medryttarhästar och delfoderhästar, min första medryttarhäst hete Harmony, sen har jag skött ridskolehästar under alla år, haft en delfoderhäst som hete Texas Babe, en egen foderhäst som hete Lomas och massor av hästar under skolans gång som satt spår i mitt hjärta. Drömmen om en egen häst lever, men jag är inte stabil i varken psyke eller fysiskt så jag avvaktar med häst och dessutom kostar hästar massor med pengar så jag trivs bra med att bara vara medryttare, det är inte så bara det heller!

Jag älskar allt som har med kinamat/thaimat att göra, tycker det är jobbigt att åka till affären och handla, eller vara på platser med okänt folk, jag hatar vintern och älskar sommaren. Jag fryser hela tiden och är beroende av O’boy. Jag vägrar tro att alla lever ett perfekt liv som dom visar på sociala medier och jag rider ofta i mjukisbyxor och leriga boots. Jag jobbar varje dag på mina briser och fel, men accepterar också att jag är jag, trotts brister. Jag har en biologisk pappa men han har jag inte träffat på kanske 4-5 år. Jag älskar min familj och släckt och skulle kunna dö för dom. Jag kollar ofta på serier och trycker det är tråkigt att kolla på film för dom är så långa. Men jag har en förkärlek till filmerna Transformers! Jag tycker också det är intressant med bilar och försöker lära mig av min sambo. Och apropå bilar, Volvo är det som gäller vad man en ska ha bilen till. Jag är beroende av coca cola och älskar att äta sötsaker. Man lever bara en gång och då kan man lika gärna njuta efter vägen och äta gott och variera med lite grönsaker till maten, ibland. En bra balans, helt enkelt. Förutom hästar som intresse och att äta onyttigt så gillar jag att fotografera och gör det lite då och då för att jag tycker det är roligt och vill utvecklas.

Det jag kommer fylla min blogg med är hästar, lite mer hästar, vardag, min sjukdom, hundar och även lite åsikter och tankar. Jag håller fast vid mina bloggrutiner på inlägg och hur jag bloggar och tror att det är ett hållbart koncept, i längden. Jag brinner för att skriva och dela med mig av saker till andra och jag hoppas ni vill ta del av mig och mitt liv här på min blogg. 

KONTAKTA MIG

Vill eller behöver du kontakta mig utanför bloggen? Har du frågor eller funderingar eller är du kanske ett företag som vill samarbeta tillsammans med mig och min blogg så kontaktar ni mig enklast via marica.lindberg@outlook.com. Endast seriöst, är inte intresserad av mail-vänner.

Övriga sociala medier ni kan kontakta/följa mig på:

Instagram: Mariicaliindberg 
Facebook: Marica Lindberg 
Snapchat: Maaaarica
Min hemsida: https://mariicaliindberg.webnode.se/

Stallets instagram: Stall_Udden

Undrar ni något om mig, så tveka inte att ställa era frågor!